Miligram u prepunoj Areni oduševio posjetioce (FOTO)

U organizaciji Beral music Zenica večeras je pred prepunom Arenom u Zenici održan koncert jednog od najboljih regionalnih bendova, Miligram koji su digli cijeli grad, ali i kanton na noge svojim dobrim nastupom.
Sve četiri generacije Zeničani, i posjetioci iz drugih Bh gradova su od početka do kraja koncerta ispratili ovaj popularni bend, koji je svoj koncert započeo popularnom pjesmom “Libero”

.

[doptg id=89]

Pored svojih hitova koji su najpopularniji u regionu,ekipa Miligrama je pjevala i hitove iz EX-YU generacije, kao što su Bijelo Dugme, Parni Valjak, Prljavo Kazalište te neizostavne hitove Dine Merlina. Nizali su se hitovi, jedan za drugim, a svakako da je najviše uzbuđenja izazvala numera “Nišra”, “Bosnom behar probeharao”, “Tako ti je mala moja kad ljubi Bosanac” i mnoge mnoge druge…
Zbog dobre atmosfere koja je vladala u publici, Aleksandar Milić-Mili, frontmen grupe Miligram je na PRESSU koja se održala nakon koncerta izjavio da će mu ovaj dan zajedno sa ovim gradom ostati u srcu.
Pored toga,mora se kazati da je dio novca od ovog koncerta otišao za liječenje Filipa Blaževića i porodicama poginulih rudara.

kakanj-x/E.A. i A.D.

Možda vam se svidi

Comments are closed.