Microsoft objavio superjeftine modele Lumia 435 i Lumia 532

Samo nekoliko sati nakon što je misteriozna Lumia 532 prošla certfikaciju kroz brazillski ekvivalent FCC, Microsoft je ozvaničio izlazak ovog modela, uporedo sa lansiranjem Lumia 435 modela u single i dual SIM verziji, sa superniskom cijenom od svega 69 eura, bez poreza.

Lumia 435 dolazi sa WVGA ekranom veliičine 4 inča, 1,2 dual-core Snapdragon 200 procesorom, 1 GB RAM, 8 GB skladišnog prostora, stražnjom kamerom od 2 MP, VGA prednjom kamerom i baterijom kapaciteta 1.560 mAh. Uređaj ima ugrađen najnoviji Lumia Denim OS i dostupan je u svijetlo zelenoj, narandžastoj, bijeloj i crnoj boji, a na tržištu će se pojaviti selektivno, najprije u Evropi u februaru.

Lumia 532 takođe je namjenjena potrošačima niže kupovne moći, ali ovaj uređaj raspolaže  jačim hardverom, quad-core Snapdragon 200 procesorom i jačom zadnjom kamerom od 5 MP. Ostatak hardvera je sličan onome instaliranom na 435 modelu, kao i paleta boja. Telefon  će se po cijeni od 79 eura, bez poreza, kao i 435, pojaviti na evropskom tržištu u februaru, takođe u single i dual SIM varijanti

Možda vam se svidi

Comments are closed.