Mehmedović uvijek uz građane: Svakom političaru je potrebna veza sa narodom

Vrijeme je izbora i vrijeme je odluka.
Izbori su,između ostalog, vrijeme kada građani donose životne odluke, odlučuju o svojoj budućnosti zarad boljeg života, uspješnosti i napretka.

U svom mandatu kao zastupnik u državnom Parlamentu Šemsudin Mehmedović je odgovorio na sve pitanja građana i na svako je ponudio rješenja. Još 2015.g. platforma javnarasprava.ba ga je okarakterisala kao političara koji najviše komunicira sa svojim biračima. Mehmedović je jedan od rijetkih političara koji neposredno komuniciraju sa građanima i na terenu.

U neposrednoj komunikaciji on stalno pokušava da čuje mišljenje, stavove i probleme sa kojima se suočavaju građani.
U tim interaktivnim razgovorima u bilo kojem bosanskohercegovačkom mjestu mještani od njega očekuju prijedloge i rješenja.

” Biti stalno se ljudima i živjeti s njima treba biti prioritet svakog političara.
Dok Vas čovjek ne vidi, ne može ni osjetiti senzibilitet koji nosite u sebi.
Uvijek sam uz narod i s njim, na terenu, slavljima, ali i kada treba riješiti problem”, kaže Mehmedović.

Za vrijeme boravka Mehmedovića u pitomom jajačkom selu Vinac, Rifat Džanan, aktivista u ovom naselju za njega je rekao da je to jedini političar koji je donio svoje srce u Vince.
“Uvijek je ovdje dobrodošao!”, rekao je.

Možda vam se svidi

NAPOMENA:Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Kakanj-x.com. Portal Kakanj-x.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Kakanj-x.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

avatar