MASOVNA TUČA U NOVOM PAZARU: Napadnut Kristijan Golubović, njegov brat teško povrijeđen! (VIDEO)

U tuči je šest osoba lakše povrijeđeno, dok je brat Kristijana Golubovića zadobio teške tjelesne povrede

Kristijan Golubović napadnut je sinoć u Novom Pazaru uoči MMA meča sa Adnanom Alićem.

U hali Pendik izbila je velika masovna tuča kada je na scenu izašao Kristijan Golubović. U tuči je šest osoba lakše povređeno, dok je brat Kristijana Golubović zadobio teške tjelesne povrede. Svi povrijeđeni su članovi Kristijanovog tima.

Pojedini novopazarski mediji preneli su da je tuča počela jer su članovi Golubovićevog tima podizali tri prsta. Tada je nastao konflikt. Prenose da je Kristijan sve vrijeme bio u oktagonu i da nije učestvovao u tuči.

Zamenik načelnika PU Novi Pazar Jasmin Duštinac rekao je Tanjugu da je tuča izbila izmedu Golubovićevih i Alićevih navijača pre nego što je meč počeo.
“Tuča je izbila izmedu navijača koji su se nalazili na parketu oko ringa”, rekao je Duštinac. Policija je odmah reagovala i spriječila opštu tuču, a Golubovićevi navijači su odvedeni u svlačionicu sportske hale – kaže Duštinac.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=EJNx1NnVeWA[/youtube]

U PU Novi Pazar nalazi se dvadesetak “navijača” i u toku je uzimanje izjava radi utvrđivanja “okolnosti nastanka tuče i učesnika u tuči”.

Prijatelju Kristijana Golubovića, iz Hrvatske, koji je došao da ga bodri u Novi Pazar, polupali su automobil koji je bio ispred hale.

Kako Kurir saznaje, Golubović je odmah po završetku tuče hitno sproveden iz Novog Pazara, zbog bezbijednosti.

Možda vam se svidi

Comments are closed.