Manijak je djevojčicu (10) presreo na ulici: Zbog onoga što je poslije doživjela majka se gorko pokajala što je otišla u policiju

Na blogu Sosa iz Srema objavljen je članak o slučaju se*sualnog zlostavljanja 10-godišnje djevojčice u Novom Sadu (Srbija), koji je zbog neshvatljivog načina na koji su nadležni reagovali, gotovo do očaja doveo njenu majku.


Tekst pod naslovom “Recitacija, skeč i reklama… Država bira građane za audiciju zvanu “Srbija” objavljujemo u cjelosti:

“Za svojih 40 godina, na moju nesreću, država me je izigrala mnogo puta. Ista mi je ožiljke trajne ostavila, fizičke, ona mi je porodicu zapalila, zbog nje smo nas petoro gorjeli u eksploziji zemnog gasa. Institucije države su mi ubile oca. Zarazile su ga C virusom, jer isti nisu kontrolisali, o koncu država mi je i sina uzela, novorođenče koje je stafilokoku dobilo u porodilištu… Danas se ta ista država ogriješila i o moje drugo dijete, moju kćerku….

Iz Rješenja, koje je pristiglo zakonskom zastupniku mog dejteta, iznijeću dijelove, kao i ko je potpisao obrazloženje. Ne, neću se žaliti višoj instanci, jer ne želim da moja kćerka bude u blizini onih koji su danas iznevjerili svu djecu ove države i izigrali povjerenje sve i jednog roditelja koji razmišlja i ne prepušta se stihiji.

Događaj:

20. septembar:

Između 11.30 i 12h moja kćerka se vraća iz škole. U Ulici Đorđa Rajkovića, u blizini placa za oduzeta vozila, njoj se obraća muškarac pitanjem da li je nekada imala momka. Pogledala ga je i odmah počela da ubrzava korak. On nastavlja sa monologom hvatajući se za pantalone, otkopčava ih, pitajući je dalje da li je ikada vidjela k….. Ona počinje da bježi. Sustiže ženu ispred sebe koja je dopratila do zgrade. Mahnito lupa na vrata i plače. Prepričava mi situaciju, odlazimo na mjesto dešavanja (grubo 3 minuta od zgrade u kojoj živimo). Njega nema tamo. Vraćamo se i ja slučaj prijavljujem policiji.

Važno je reći da je dotični bio na oko 2m udaljenosti, preko puta nje, u dijelu ulice koja nije pokrivena video nadzorom. Nije prišao bliže, a nije mu ni prvi put da presretne djevojčicu na ulici.

Nađi je taj dan rođendan bio. Jubilarni, 10.

Možda vam se svidi

Leave A Reply