Mama otkrila: Recept za nevjerojatno sočno pečeno pile, tajna je u dodatku koji košta 2,5km

Jedna mama otišla je korak dalje i piletinu oplemenila neobičnim začinom – juhom iz vrećice od 10 kuna Piletinu i povrće stavila je na sporo kuhanje, a rezultat je bio sjajan Pečena pile i krumpirići toliko su omiljeno jelo da bez njega gotovo ne možemo zamsiliti nedjeljni ručak. Možda imaš odličan recept zbog kojeg je tvoje pile sočno i uksuno, a ukućani jedva čekaju da ručak doneseš na stol. Sigurni smo da je recept za prste polizati, no vrijedi i probati i genijalnu dosjetku jedne mame koja je postupak pripreme oplemenila neočekivanim začinom iz vrećice, a pile stavila na sporo pečenje. Uz samo male preinake, možda bi ovaj vikend ukućane mogla iznenaditi novim okusom.

View this post on Instagram

Sometimes you just want to roast on a chilly Wednesday #roastedchicken #humpday

A post shared by Abbie Argersinger (@aargersi) on Feb 26, 2020 at 4:09pm PST

Za početak, dovoljno ti je pile od 1,5 kg, malo ulja i juha iz vrećice od luka, koja u trgovinama stoji oko 10 kuna. Bilo bi odlično kada bi imala i aparat za sporo kuhanje (pečenje), međutim efekt dugotrajnog kuhanja možeš postići i u pećnici. Namasti aparat za sporo kuhanje, a zatim na dno postavi luk, krumpir, mrkvu i drugo povrće po izboru. Pile dobro natrljaj juhom iz vrećice i zatim ga stavi u aparata za sporo kuhanje. Pokreni aparat te piletinu i povrće ostavi četiri sata da se peku, prenosi miss7.24sata.hr.

View this post on Instagram

Slowcookin'pork tenderloin w/sweet potatoes, garlic, white onions, carrots, squash, zucchini, mushrooms, brown sugar, barbecue seasoning mix, salt, black pepper, vegetta seasonings, water 👌🏼#slowcooking#slowcooker#slowcookingchicken#slowcook#healthy#healthyliving#healthybody#dinner#salads#fitfoods#fitfam#fitmeal#fitnessmotivation#healthymeals#healthymind#healthybody#healthylife#healthylifestyle#healthychoice#fitfoods#food#foods#healthyfood#healthyfoods#foodgasm#foodgram#pork#porktenderloin#veggies#porktenderloinslowcooking#slowcookingpork#chef#veggies

A post shared by Sil~K (@sil_skay1) on May 7, 2017 at 4:51pm PDT

Možda vam se svidi

Leave A Reply