Male ženske tajne

Svaki muškarac vjerojatno u nekoj situaciji u životu muku muči sa ženskim rodom, često definirajući žene kao glavnu tajanstvenu zagonetku. Kako razumjeti žene? Šta skrivaju? Šta misle?

Mnogi misle da žene ni u pola ne kažu ono što misle, da u sebi skrivaju brojne tajne. Iako mi same mislimo da to nije tako i da nas muškarci čitaju kao otvorenu knjigu, žene često imaju i zadrže male tajne za sebe.

Razlog tome može biti i u tome da žene tako izbjegavaju svađu, smatraju da tajanstvenost donosi i više uzbuđenja i da djeluju zanimljivije.

Dakle, koje su to male ženske tajne?

Žene često testiraju muškarce postavljajući im brojna pitanja na koja oni često ne odgovaraju onako kako bi one željele. Žene često postave neko pitanje da vide što muškarac misli, kako će reagirati i što će reći. Obično su to neke od delikatnijih tema, a muškarci su ponekad preiskreni što može dovesti do svađe.

Žene ne žele muškarcima dati do znanja da su se za svoj savršen izgled dobro potrudile i potrošile sate i sate u kupaonici. One to neće priznati kako ne bi ispalo da su previše potrudile za muškarca. Više vole kada muškarci misle da su opuštene kada su oni u pitanju.

Žene se vole praviti nezainteresirane kako bi muškarcima bile nedostižnije i kako bi se oni mogli potruditi više oko njih. Naravno, u početku kod izlazaka to će biti posebno naglašeno. Tada će se muškarac posebno morati potruditi da sazna što žena misli i sviđa li joj se. Iako je možda najzaljubljenija, većina žena će ovo prešutjeti u prvim počecima veze.

Mnoge inzistiraju uvijek na plaćanju računa pa tako i na prvom sastanku. No, ovdje se krije zamka. Žene tako testiraju budućeg partnera i ako na kraju on ne plati račun to će joj biti znak da mu nije dovoljno stalo ili da je škrt. Naravno, tu se ne radi o sljedećim izlascima nego isključivo o prvom.

Svoj prijašnji seksualni život većina žena će zadržati za sebe i nikada do kraja neće biti iskrene prema partneru. Tu se radi o tome da nikada do kraja nismo sigurne koja je univerzalna brojka broja partnera točna.

Ono što je tipično za većinu žena kada im nedostaje pažnje je poticanje svađe. Čak iako se radi o ženama koje su pune samopouzdanja, povremeno im treba utjeha ili malo više pažnje od nekog tko ih voli.

Samo neke ženske tajne su otkrivene, velika većina nikada ne bude prikazana muškom rodu. Svaka žena ima svoje tajne koje nosi u svom srcu. Ili ih eventualno podijeli s najboljom prijateljicom.

Izvor: Zanosna

Comments are closed.