Majka ubijene Bosanke otkrila u kakvom paklu joj je živjela kćerka: “Muž joj se ku**ao, a kada je htjela da ga ostavi smrskao joj glavu i to pred sinom”

0

Zvjezdana je radila je dva posla da prehrani njihovo dvoje djece, dok je on bio vozač kamiona i često na putu.

- TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA -

“Živjeli smo u Bosni, a onda otišli u Ameriku. Tamo smo živjeli 18 godina. Njih dvoje su se uzeli i živjeli sami u braku. On je iz Like, Krajišnik. Mnoge stvari je radio u Americi, ku**ao se, moja kćerka je djecu odgajala sama.

Htjela je razvod braka, a on je tada postao još gori, nije mogao da prihvati da će ga ostaviti. Kad je došla s posla, uzeo je bejzbol palicu i smrskao joj glavu”, i ispričala je očajna majka.

Stravičan zločin dogodio se u Las Vegasu u petak, 17. maja. Njihov sin (12) je gledao kako otac bejzbol palicom udara njihovu majku, a onda istrčao iz kuće do obližnje benzinske pumpe i zatražio pomoć.

Poručnik Rej Spenser (Ray Spencer) rekao je kako je dječak rekao da je njegov otac udario majku bejzbol-palicom. Policajci su odmah smjestili dijete u automobil i krenuli na lice mjesta da provjere istinitost njegove priče. Kada su pokucali na vrata, niko se nije otvarao, pa su ušli kroz otvoreni prozor spavaće sobe.

Tamo su zatekli ženu u lokvi krvi na krevetu i vidnom povredom glave, a pored nje je ležao muž, rekao je Spenser. Policajci su priveli muškarca, koji je identifikovan kao 37-godišnji Slobodan Miljuš, dok je ime ubijene žene Zvjezdana Bencun, piše “Avaz“.