Majka Suzana poručila Dodiku: Dođi na trg i reci mi u oči da je David narkoman. Dođi ili se bojiš žene i majke

I jučer je održano okupljanje Pravde za Davida u Banjaluci. Davor Dragičević rekao je da se građani okupljaju 180 dana na Trgu.

“Druga noć ide kako sam ja uz tebe na tvom trgu. Volio bih dragi sine da vidiš sad svoju porodicu, da vidiš ljude koji su 180 dana i srcem i bićem uz tebe ovdje, a nisi ih poznavao. Riječ ne postoji da bih vam se zahvalio”, rekao je Davor svima hvala koji su sa njim i porodicom na trgu.

On je ponovio da se od institucija traži samo istina i pravda, ali to za institucije ne postoji.

U Banjaluku je došla novinarska ekipa iz Beča.

“Umanjenja zločina organizovanog ubistva Davida Dragičevića nema. Poturanja nevinih ljudi i nevine djece nema”, rekao je Davor i poručio da su krivci iz vrha MUP-a RS, Tužilaštva i aktuelne vlasti u RS.

Davor je rekao da će se Lavrovu uručiti svi dokumenti o Davidovom slučaju.

Trgom odjekuje pitanje: Ko je ubio Davida?

“Mi trebamo biti još mirniji i dostojanstveniji. Ignorišite sve provokacije”, rekao je Davor i još jednom je glasno poručio: Idemo do kraja Davide.

Majka Suzana rekla je: kažu da se bogatimo na smrti sina – daj bože da se svi oni tako obogate.

“Ja nemam nikakav cilj. Šta meni znači kad ih pohapse, ništa. Moj cilj je da se nikome nikad ovo ne ponovi. Ja se borim koliko mogu, ali šta ja mogu onima što nas ne čuju, što ne vide. Šta me briga, mog djeteta nema. Ja idem svojoj kući, plakati za svoje dijete. Šta te briga, Davore, za one koji sjede po kafanama i boli ih briga”, poručila je Suzana.

Suzana je rekla da znamo ko su ubice.

Majka Suzana poručila je Dodiku da dođe na Trg sutra u 18h da joj u oči sve kaže.

“Dođi, ili se bojiš majke i žene”, poručila je ona.

Možda vam se svidi

NAPOMENA:Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Kakanj-x.com. Portal Kakanj-x.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Kakanj-x.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

avatar