Majka sa djetetom ukrala telefon djevojčici dok je birala školski pribor

Za sada nepoznata ženska osoba u pratnji djeteta ukrala je juče popodne jednoj jedanaestogodišnjakinji mobilni telefon u prepunom supermarketu u Novom Sadu.

Kćerka se na momenat odvojila od tate kako bi izabrala neke sveske za školu. Budući da je bio veliki izbor ona se nije mogla odlučiti koju će kupiti pa je obilazila štand i pregledala sveske ali joj je smetao telefon. Spustila je telefon na štand i prelistavala sveske da vidi da li su na kvadratiće ili linije i u jednom trenutku ugledala je sa druge strane nekoliko sveski koje joj se dopadaju. Otišla je tamo da ih pogleda a u tom trenutku pojavila se jedna gospođa sa svojim djetetom i primijetila telefon. Uzela ga je i kada je vidjela da se moja kćerka približava zaklonila ga je sveskom i vješto ga gurnula u tašnu a zatim se nonšalantno odšetala – priča zapanjena majka.

Kaže da je kćerka u prvi mah pomislila da je izgubila telefon i počela je sa tatom da ga traži po prodavnici, zatim i po kolima, a kasnije i u stanu.

Objašnjava da telefon nije bio zaštićen šifrom te da je žena, da je htjela i da se predomislila, mogla da ga uključi i pozove bilo koji broj iz imenika kako bi pronašla vlasnika.

Mislim da je tačno znala da je to telefon djevojčice koja je ispred nje pregledala sveske i zaista mi nije jasno kako neko može biti tako bezobziran i bezobrazan da pred svojim djetetom ukrade drugom djetetu telefon. Lijep je primjer dala svom djetetu – zaključuje kivna majka.

Snimak krađe u supermarketu možete pogledati OVDJE.

Možda vam se svidi

avatar