Majka dala video kao dokaz: Sina mi posjećuju patuljci!

Sićušna stvorenja, ističe majka danas petogodišnjeg Benjamina, nisu agresivna, ali zato užasno smrde i znaju čovjeku lediti krv u žilama tokom noći svojim deranjem.

Mog sina Benjamina posjećuju patuljci! Tako kaže poruka ispod videa objavljenog u aprilu na YouTubeu, a koji je zadnjih dana postao golemi hit na društvenim mrežama.

Video prikazuje sićušno stvorenje kako pretrčava iz kuhinje prema dvorištu, a njegova autorica, izvjesna Argentinka Silvia iz Santa Fea, je vlasniku kanala obećala dati još materijala koji navodno dokazuje postojanje tih mitskih stvorenja.

Evo što je između ostalog istaknula u poruci koju je moguće pročitati ispod snimke koju je do danas pogledalo oko sedam stotina hiljada ljudi, prenosi 24sata.hr.

– Benjamin je često komunicirao s nevidljivim prijateljima, a imao je i naviku zavlačiti se u ćoškove kuće. Suprug i ja smo mislili da je to posve normalno za njegovu dob, a onda sam, u januaru 2011. godine, snimila ovo!

– Benjamin se tog dana ponašao izrazito nervozno, a shvatila sam i zašto kada sam ugledala sićušno stvorenje koje je iza sebe ostavilo grozan smrad i gotovo ispraznilo bateriju iz mobitela – napisala je.

Silvia je dodala da se Benjamin s tim entitetima igra i danas (sada mu je pet godina), te da ta malena bića nisu agresivna, tek smrdljiva i neugodna jer se znaju derati usred noći.

24sata.hr

Možda vam se svidi

Comments are closed.