Magarac Jadran napravio pometnju zbog ljubavi

Da životinjiski svijet nije ništa drugačiji od ljudskog, kada se izgubi glava zbog ljubavi, pravi dokaz je jedan magarac iz Knina, koji je u ljubavnu štetu poveo i dvojicu drugara.

Riječ je o tri neposlušna magarca sa zvoncima oko vrata. Novinari ovog portala iz Hrvatske, su potražili aktere.

Zvala me je prijateljica i rekla da su mi magarci na benzinskoj.

Prvo me nazvala prijateljica da mi kaže da su mi magarci došli da natoče gorivo na benzinskoj pumpi. Odmah nakon njih nazvali su me i policajci s istim riječima. Zbog magaraca me zovu barem pet puta u sezoni. Brzo sam ih pohvatao – rekao je Pajica, koji je pobjednik gotovo svih trka u Dalmaciji i šire.

Ženke su, kaže, dobre i ne bježe, ali muški su kriminalci. Jadran je, kaže, najgori. kako se navodi, on je najveći i najplodniji magarac, koga je prije 10 godina vlasnik kupio u Murteru i da pravi uglavnom magarice.

Ljubavni zov razlog bjega

Jadrana sam pario s Josipom, a njemu se osladilo pa je valjda umislio da će mu opet dati. Probio je električnu ogradu koju sam postavio i za sobom povukao još dva magarca. Komad žice ostao mu je zapetljan na kopitu, ali nije mu smetalo, ima debelu kožu. Htio je opet do Josipe, zato su šmugnuli – rekao je vlasnik magarca Jadrana, koji je zbog svog nestašluka, završio zatvoren iza ograde.

Možda vam se svidi

Leave A Reply