Ludilo na plesnom podiju. Mlada završila u longeti od stopala do struka!

– Bila je prava atrakcija na hitnoj. Prema prvom pregledu, nije ništa puknulo, ali morali su staviti longetu. Hitna nas je i vratila na svadbu – rekao je mladoženja.

Upravo to se dogodilo mladom hrvatskom paru Tamari i Eduardu Petranoviću koji su u subotu proslavili svoje vjenčanje. I to kako!

Detalje nam je prepričao Eduard, inače bivši novinar Večernjeg lista. – Svadba je bila super. Brutala! Od početka je krenulo dobro, gosti su bili veseli i prije juhe. A onda pet do ponoći, upravo prije rezanja torte, dogodila se nezgoda. Tada je bilo najvatrenije. Mlada je bila na podiju i netko je svojim koljenom udario u njezino koljeno. Pala je i nije mogla stati na nogu. Zvali smo hitnu pa su je odvezli u bolnicu. Dobila je longetu, od stopala do struka! – kaže novopečeni suprug te dodaje: Bila je prava atrakcija na hitnoj. Prema prvom pregledu ništa nije puknulo, ali morali su staviti longetu. Hitna nas je i vratila i počastili smo ih kolačima. I njima je to bio doživljaj jer baš i nemaju često situaciju da dođu mladenci.

Možda vam se svidi

Leave A Reply