Lozničanin teško povrijeđen prilikom pada sa skele u Derventi

Gligorić je, kako se saznaje, iz Loznice i radio je za firmu “Profiko svetleće reklame” Loznica, a pao je u utorak prilikom postavljanja limenih panela te zadobio tešku povredu glave i grudnog koša.

Kako je saopšteno iz Policijske uprave (PU) Doboj, derventskoj policiji prijavljeno je da je radnik pao sa skele prilikom izvođenja radova na benzinskoj pumpi u ovom gradu. Njemu je najprije ukazana pomoć u Domu zdravlja Derventa, a potom u dobojskoj bolnici, odakle je prevezen u Univerzitetski klinički centar RS u Banjaluci, gdje su mu konstatovane teške tjelesne povrede.

On je hospitalizovan u Klinici za anesteziju i intenzivno liječenje, a prema riječima Darka Golića, načelnika te klinike, zadobio je teške povrede glave i grudnog koša.

Pacijent M.G. priključen je na aparate za mehaničku ventilaciju, a sve dalje prognoze u vezi sa zdravstvenim stanjem ovog pacijenta su neizvjesne“, naveli su iz UKC RS.

Iz PU Doboj rekli su i da je tokom vršenja uviđaja na licu mjesta bio prisutan i republički inspektor rada i zaštite na radu, a o svemu navedenom je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Doboj.

Podsjećamo, ova je pumpa izgorjela u požaru u septembru prošle godine. Policija je u novembru te godine uhapsila Dervenćane Slađana Stanojevića (22) i Rajka Latinovića (29) zbog sumnje da su zapalili ovu pumpu, u kojoj su bili zaposleni, pišu “Nezavisne“.

Možda vam se svidi

Leave A Reply