Lokalni političar ubio ljubavnicu na spavanju

0

Radovan Ranisavljević (57), funkcioner iz okoline Koceljeve, uhapšen zbog ubistva Jasmine Puretić Lazarević (46) u Bariču, poslije zločina pokušao je da skoči sa mosta u Savu.

- TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA -

Radovan Ranisavljević (57) iz sela Svileuva kod Koceljeve uhapšen je zbog sumnje da je nožem ubio dalju rođaku i, kako se sumnja, ljubavnicu Jasminu Puretić Lazarević (46) u kući u kojoj je stanovala sama u Bariču.

Ranisavljević je uhapšen u Šapcu na mostu, gde je navodno pokušao da izvrši samoubistvo. Kako saznajemo, ubistvo se desilo u sredu oko 20 sati, a šta je motiv, utvrdiće istraga koja je u toku. Postoji sumnja da su Radovan i Jasmina bili u vezi i da je zločin počinjen iz strasti.

Bacio nož

– Radovan je kolima došao iz Koceljeve, gde živi, sa sobom je dovezao merdevine i poneo nož. U kuću žrtve ušao je preko terase na zadnjem delu kuće. Ušao je u dnevnu sobu, gde je, kako se sumnja, ušao u verbalni sukob sa žrtvom – navodi izvor Kurira upoznat sa slučajem i dodaje:

– Nakon svađe žrtvu je ubo nožem u levi deo grudnog koša i vrat. Pošto je to uradio, nož je poneo sa sobom, otključao vrata, a potom ih i zaključao i izašao kao da se ništa nije desilo, seo u automobil i odvezao se do mosta u Šapcu. Nož je bacio u međuvremenu. Na mostu su ga oko 22.15 sati primetili građani i slučaj prijavili policiji – objašnjava naš dobro obavešten sagovornik.

On dodaje da je policija odmah otišla na teren i pronašla ga na mostu.

– Nakon hapšenja on je ispričao u policiji šta je prethodilo njegovom odlasku na most, odakle je navodno planirao da izvrši samoubistvo. Policija je otišla da proveri njegovu priču i tamo oko jedan sat iza ponoći pronašla telo nesrećne žene – rekao je izvor Kurira.

Prema njegovim rečima, motiv jezivog ubistva mogao bi da bude ljubomora. – On je, navodno, ispričao da je duže vremena bio u vezi sa žrtvom, ali da je to puklo kad se saznalo za njih dvoje jer su dalji rođaci. Naime, njegova baba je iz familije Puretić, iz koje je i pokojna Jasmina – kaže sagovornik Kurira.

Razvodi se

Jasmina i Radovan su iz istog sela Svileuva kod Koceljeve i svi koji ih znaju kažu da su u šoku zbog svega.