Ljubav na tinejdžerski način: Maloljetnica pobjegla kod momka, tetka traži način da je vrati kući

Maloljetna Almasi Asanov iz Doboja, za kojom se tragalo dva dana, locirana je u četvrtak u Sloveniji gdje je otišla kod svog momka, koji je takođe maloljetan.

Ona nam je ispričala da je Alamsa u srijedu otišla u školu, ali da se nije vratila uveče kući i da je ona o tome obavijestila policiju.

– Kada sam vidjela da je nema kući oko 21 čas sam otišla u policiju i sve prijavila. U četvrtak samo je uspjeli locirati i utvrditi da je otišla u Sloveniju kod svog momka – kaže Merja.

Ona je dodala i da je njen momak takođe maloljetan i da sada mora kontaktirati policiju u Sloveniji da vide kako da sestričnu vrati kući.

– Znam da je taj njen momak takođe maloljetan i da je nedavno otišao kod strica u Sloveniju. Stric vjerovatno nije očekivao da će kod njega doći i Almasi – ispričala je Mejra Asanov.

Prema njenim riječima, poduzeće sve da se ona vrati kući što prije, jer je još maloljetna.

– Otac joj je bio rodom iz Senegala, ali su i on i moja sestra preminuli i od tada se ja brinem o njoj. Bilo je i ranije slučajeva da ona ode od kuće, ali nikada nije bilo ništa strašno. Poslije par sati bi se vratila kući i nisam imala potrebe da obavještavam policiju sve do sada – poručila je Mejra.

Kaže da je Almasi u utorak vjerovatno kupila kartu za Sloveniju, a da u srijedu nije ni išla u školu nego je direktno otišla na autobusku stanicu i uputila se za Sloveniju.

Izvor blizak istrazi je ispričao da se po Doboju mogle čuti priče da se ona udala za tog momka, koji takođe ima 16 godina, prenosi Srpskainfo.

– Ona je čak na vajberu promijenila i svoje prezime i stavila od tog momka. Čula sam i da se u septembru njih dvoje vjerili, valjda je ona to stavila i na društvene mreže. Taj njen momak je nedavno napustio školu i otišao kod strica u Ljubljanu, mislim da je tamo trebao početi nešto raditi – ispričao je jedan poznanik ovog para.

Možda vam se svidi

avatar