Liga mjesnih zajednica “Kakanj 2017”: Raspored utakmica za 23.april

0

Liga mjesnih zajednica “Kakanj 2017” (osmina finala) se nastavlja u nedjelju 23.aprila 2017.godine. Prva utakmica između ekipa MZ Zagrađe i MZ Starposle bit će odigrana u 17,00 sati, dok će posljednja utakmica između MZ Bukovlje i MZ Kakanj I Plandište biti odigrana u 21,20 sati.

Donosimo raspored utakmica:

- TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA -

Poslije odigranih utakmica bit će poznati učesnici četvrtine finala – osam najboljih ekipa. Pozivamo građane da prate utakmice. Cijena ulaza iznosi 1 KM.

Obavještavamo učesnike Lige mjesnih zajednica “Kakanj 2017” da je Organizacioni odbor donio odluku da ekipe koje izbore plasman u završnicu ovogodišnje lige (četvrt finale, polufinale i finale) imaju mogućnost dopune spiska sa maksimalno dva igrača, uz slijedeće napomene:

  • Igrači koji se stavljaju na spisak se ne smiju nalaziti ni na jednom prethodnom spisku (da nisu nastupali ni za jednu drugu ekipu);
  • Da nisu registrirani pri NS BiH;
  • Da su mještani mjesne zajednice za koju nastupaju uz obavezan dokaz (CIPS potvrda).

Parovi četvrtine finala odredit će se žrijebanjem u petak 5.5. 2017. godine u kultnom školskom Caffe baru “Europa” koji djeluje u sastavu Javne ustanove Kulturno-sportski centar Kakanj, sa početkom u 16,00 sati, kada će se održati i sastanak sa predstavnicima osam najboljih ekipa.

Potvrdu (CIPS) i spisak sa dopunom igrača potrebno je dostaviti najkasnije do početka žrijebanja parova.