Lift joj otkinuo nogu nakon što je pala jer je gledala u telefon

0

Ženi u Kini lift je otrgnuo nogu nakon što se spotaknla i zaglavila u vratima lifta, jer je očito gledala u mobitel umjesto ispred sebe.

Jeziva snimka prikazuje ženu koja, gledajući u mobitel, ulazi u lift koji se, kako izgleda, zbog određenog tehničkog kvara počeo kretati prije nego je ona ušla u njega. Žena se stoga spotiče na dno lifta i upada u njega, ali dio noge joj ostaje izvan lifta i zaglavljen u vratima koja su se upravo zatvorila, prenosi Index.hr.

- TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA -

Na njenu nesreću, lift se nastavlja kretati i trga joj nogu pri prelasku na gornji sprat zgrade. Žena se grči u bolovima, dok se lift i dalje kreće, sve do trećeg sprata, kada se konačno zaustavlja. Nakon toga, vidi se samo kako leži i čeka pomoć, dok joj je noga potpuno zdrobljena od koljena nadalje.

Na početku snimka vidi se i druga žena iza prve, ispred koje su se zatvorila vrata u kojima je zaglavila noga nesretne Kineskinje. Kako javlja Daily Mail, nesreća se dogodila u poslovnoj zgradi u Šangaju.

Nije poznato je li žena preživjela ovu nevjerojatnu nesreću, koja se navodno dogodila još u julu, ali snimak s nadzorne kamere objavljena je tek nedavno na kineskoj video platformi Iqiyi.

Ovo bi svakako moglo poslužiti kao upozorenje svima koji bulje u mobitele dok se kreću, bilo pješice ili u automobilu – takav neoprez može završiti tragično.