Kvalitet zraka u Kaknju: Proglašen prestanak “EPIZODE PRIPRAVNOSTI”

Srijeda, 30. decembar 2015. godine, 15:00 sati: Na osnovu činjenice da je došlo do prestanka perioda stabilne vremenske situacije i temperaturne inverzije, te pada koncentracije zagađujućih materija u zraku, općinski načelnik Nermin Mandra u svojstvu predsjednika Operativnog štaba Općine Kakanj za primjenu Plana interventnih mjera u slučajevima prekomjerne zagađenosti zraka, donio je odluku o PRESTANKUvaženja “EPIZODE PRIPRAVNOSTI” i prestanku važenja mjera koje se poduzimaju tokom trajanja oveepizode.

Odsjek za zaštitu okoline Općine Kakanj pomoću vlastite mobilne monitoring stanice kontinuirano, svakoga dana, 24 sata dnevno, prati kvalitet zraka u Kaknju kako bi se, u slučaju potrebe, poduzele mjere na zaštiti zdravlja stanovništva. (Press Općine Kakanj)

Možda vam se svidi

NAPOMENA:Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Kakanj-x.com. Portal Kakanj-x.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Kakanj-x.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

avatar