Kuzmanović i Alexandre potpisali za Mladost

Ekipu Mladosti pojačala su dva nova igrača, a riječ je o napadačima Mići Kuzmanoviću i Alexandreu di Estefanu Marceni Rodriguesu.

Mićo Kuzmanović (20) je proteklih šest mjeseci proveo u Drini iz Zvornika. U petnaest nastupa je postigao četiri gola i upisao jednu asistenciju. U karijeri je nastupao još za Zvijezdu, Borac, Modriči i srbijansku Jagodinu. Ovaj dvadesetogodišnjak je upisao i 21 nastup za omaldinske selekcije reprezentacije BiH (U18, U19, U21)

Alexandre di Estefano Marcena Rodrigues (23) je klasični napadač koji je potpisao ugovor na šest mjeseci uz mogućnost produženja na još dvije i po godine. Alexandre je stigao iz Pelotasa, a u karijeri je nastupao za omladinske selekcije America Mineira, Internacionala, Boa Esporte i Ponte Preta.

Do sada je u našu ekipu stiglo pet novih igrača. Podsjećamo ranije su ugovore potpisali Goran Brkić (Zemun), Milan Nedučić (Dinamo Vranje) i Amer Šećerović (Rudar Velenje). Očekuje se da u narednim danima još nekoliko igrača stavi paraf na ugovor sa dobojskim premijerligašem, a Rahimić i Šabić će obaviti prozivku igrača u ponedjeljak 13. juna u 17 sati, kada će biti poznato i više detalja o ugovorima novajlija.

(Izvor: fkmladost.ba)

Možda vam se svidi

Leave A Reply