KUĆA UŽASA U BANJALUCI: Otac se iživljavao nad kćerkom, koristio jedan dodatak tokom odnosa!

– Nakon obavljenog medicinskog pregleda za osumnjičenim je raspisana potjernica – objasnio je izvor iz istrage kojeg citira “Srpskainfo“.

Istragom u ovom slučaju rukovodi Okružno javno tužilaštvo Banjaluka, a detalje posebno vezane za identitet osumnjičenog se ne objavljuju, kako bi bio zaštićen identitet žrtve.

Prema dosadašnjoj kaznenoj evidenciji, osumnjičeni u ranijem periodu nije bio osuđivan za teška krivična djela.

Nakon obavljenog ljekarskog pregleda kompletirana je stravična priča o incestu, koji je proteklih dana šokirala javnost u Banjaluci i regiji.

Podsjetimo, javnost, ali i istražioce u Banjaluci ove sedmice je šokirala prijava koju je podnijela škola koju pohađa 14-ogodišnja djevojčica.

Nadležni su policiji, ali i drugim relevantnim institucijama prijavili da je jedna od učenica žrtva polnog nasilja. Prema navodima iz prijave, otac je mjesecima imao se*sualne odnose sa svojom maloljetnom kćerkom.

ŽRTVA INCESTA, devojčica iz Banjaluke, ispričala je tokom svjedočenja da je otac odnose pravdao se*sualnim vaspitanjem.

Koliko je osumnjičeni muškarac bio svjestan onoga što radi, ali i oprezan u svom bolesnom činu, otkriva i podatak da je tokom polnog nasilja nad maloljetnom kćerkom uvijek koristio zaštitu.

– Kćerki je govorio kako je ono što radi seksualno vaspitanje, te da se ne brine ništa i ne govori nikome – naveo je izvor iz istrage.

Međutim, u razgovoru sa školskim drugaricama djevojčica je ispričala da ima odnose sa ocem, nakon čega su joj prijateljice savjetovale da tako nešto nije u redu, te da sve treba prijaviti, što je djevojčica i učinila.

Tokom daljeg razgovora, djevojčica je navela da su se odnosi sa ocem dešavali kada u porodičnoj `kući strave i užasa` nije bilo majke. Navodno je majka u to vrijeme sa drugim djetetom bila u bolnici.

Prema nezvaničnim informacijama, otac je na privremenom radu u inostranstvu.

PSIHOLOG Aleksandar Milić ranije je objasnio da u ovakvim situacijama, gdje je došlo do polnog nasilja unutar porodične zajednice, žrtve ne prepoznaju namjere se*sualnih predatora.

– U ovakvim situacijama nema pružanja otpora uopšte, niti znanja o tome šta se zaista dešava – objasnio je Milić.

Dodaje kako se ponašanje djece koja su žrtve se*sualnog nasilja može zapaziti kada bi se malo više imalo sluha i moći zapažanja.

Portparol Policijske uprave Banjaluka Marija Markanović izjavila je da policija postupa po zaprimljenoj prijavi u saradnji sa organom socijalnog staranja i banjalučkim tužilaštvom, te da zbog zaštite deteta policija nije u mogućnosti da otkriva detalje istrage.

Izvor Srpskainfo iz istrage objasnio je da bi nakon hapšenja osumnjičenom za polno nasilje najvjerovatnije trebao biti određen pritvor.

– U narednom periodu još ostaje da se sasluša osumnjičeni. Nakon toga će se najvjerovatnije zatražiti određivanje pritvora, a zatim podići i optužnica za teško krivično djelo polnog nasilja nad djetetom – objasnio je izvor iz istrage.

Možda vam se svidi

Leave A Reply