Krađa ulja i bakra iz trafo stanice

Na području Zeničko-dobojskog kantona javni red i mir je narušen u 10 slučajeva, kojom prilikom je pet lica zadobilo lake tjelesne povrede. U navedenim slučajevima intervenisali su policijski službenici i protiv počinilaca preduzeli zakonom predviđene mjere i radnje. Evidentirana su tri krivična djela koja su izvršena na području: Policijske uprave I u Zenici (1), Policijske uprave II u Visokom (1) i Policijske uprave Žepče (1).

U ulici Mokušnice, izvršen je pokušaj teške krađe putničkog motornog vozila marke „VW-Golf V“, registarskih oznaka 766-M-472, vlasništvo K.E. iz Zenice. Izvršen je uviđaj od strane službenika Policijske uprave I.

Na području Kantona dogodilo se 12 saobraćajnih nezgoda, kojom prilikom su tri lica zadobila lake tjelesne povrede, te je pričinjena materijalna šteta na vozilima.

U ulici Bulevar Ezhera Eze Arnautovića, izvršeno je krivično djelo teška krađa u putničko motorno vozilo marke „Nissan“, registarskih oznaka ST-903-RZ, vlasništvo Š.M., kojom prilikom je iz vozila otuđen CD player, te navigacijski uređaj i dva kofera. Policijski službenici su poduzeli aktivnosti na dokumentovanju navedenog krivičnog djela.

U mjestu Seoci, izvršena je teška krađa iz trafoa, vlasništvo Elektrodistribucije Zenica, iz kojeg je tom prilikom otuđena neutvrđena količina bakra i ulja. Uviđaj je izvršen od strane službenika Policijske uprave I. Copyright © Zenicablog – Zenica 2005. – 2015. Vlasnik autorskih prava UG Zenicablog. Kopiranje i prijenos sadržaja samo uz pismenu dozvolu.

Možda vam se svidi

Comments are closed.