Košarkaški vikend: U goste dolazi drugoplasirani Leotar

U subotu 20.12. u okviru XI kola prvenstva BiH u Kakanjsku dvoranu dolazi drugoplasirana ekipa Swisslion Leotar iz Trebinja. Nedjelja 21.12. omladinske selekcije dočekuju ekipe OKK Čelik iz Zenice. Najzanmljivija utakmica omladinske lige očekuje se u juniorskoj selekciji.

U subotu 20.12.2014. godine sa početkom u 18,00 h u Kakanjskoj dvorani sastaju se drugoplasirana ekipa KK Swisslion Leotar iz Trebinja i trenutno šestoplasirana ekipa KK Kakanj. Ova utakmica je sigurno derby kola i naši momci u ovu utakmicu ulaze motivisani da ubilježe treću pobjedu u nizu (Sloboda, Bosna…. Leotar). U ekipi naših košarkaši svi igraci su spremni za igru, oporavljeni Bakovic i Maksimović se vraćaju u roster i sigurno da će treneru Pandži pomoći u većoj rotaciji.

Uprava i košarkaši pozivaju sve ljubitelje košarke da u subotu u 18,00 h dođu, daju podršku našim momcima u ostvarivanju šeste pobjede.

U nedjelju 21.12. u goste našim omladincima dolazi ekipa OKK Čelik. U 10,00 h igraju selekcije predpionira. U 11,30 igraju odgovarajuće selekcije pionira. Po završetku pionirske utakmice oko 13,00 h očekuje se derby kola, a možda i cijelog prvenstva, utakmice juniorskih selekcija KK Kakanj i OKK Čelik. Naši omladinci imaju omjer 5/1, a košarkaši Čelika 4/0.

Možda vam se svidi

Comments are closed.