Komičarka Joan Rivers na aparatima za održavanje života

Komičarka Joan Rivers je na priključena na aparate za održavanje života nakon što je njeno srce prestalo kucati tokom operacije glasnih žica prošlog četvrtka.

joan rivers

Njena kćerka Melissa Rivers kazala je kako su Joan priključili na aparate za održavanje života nakon što su je probudili iz medicinski inducirane kome, te se zahvalila javnosti na podršci koju joj pružaju.
Joan je prestala disati i doživjela je zastoj srca kada se podvrgnula rutinskoj operaciji glasnih žica. Prebačena je u Mount Sinai bolnicu bez svijesti i znakova života. Ljekari strahuju da će, ukoliko se probudi, biti doživotni invalid, te da je pretrpjela teško oštećenje mozga. “Znam da bi moja majka bila presretna vašom kontinuiranom podrškom i želim se zahvaliti svima koji se molite sa nama”, izjavila je Melissa.

U vremenu bombardovanja Gaze od strane Izraelske vojske ova glumica je izjavila sljedeće: 
“Umrli ste, pa zaslužujete da budete mrtvi. I ne usuđujte se tjerati me da se osjećam loše zbog toga”, kazala je komičarka u kameru.”
“Rečeno im je da odu odatle. Nisu se iselili. Ako se niste iselili onda ste idioti. Barem su ubijeni oni koji imaju najniži koeficijent inteligencije”, kazala je oštro Rivers.

Vlast Gaze nazvala je teroristima. 

“Njih su ponovo izabrali gomila glupih ljudi koji nemaju ni olovku”, rekla je bez imalo emocija.

klix.ba

Comments are closed.