Kolinda: “Počela sam lijepeći plakate u HDZ-u”

Grijeh propusta je veliki grijeh i oni koji su vodili Hrvatsku nakon predsjednika Tuđmana gurnuli su je u ‘region’ u koji ona ne pripada”, kazala je ona.

Osvrnuvši se na djelovanje prvog predsjednika Hrvatske dr. Franje Tuđmana naglasila je da je odgovornost ono što mora voditi u radu, prenosi “Hina”.

“Činio je greške, činim ih i ja, svi smo mi ljudi, najlakše je zabiti glavu u pijesak jer onda sigurno nećeš pogriješiti, ali, naglasila je, “odgovornost je ono što nas mora voditi u našem radu.

Grabar-Kitarović istakla je i da je demografija je pitanje svih pitanja Hrvatske.

“Danas me neki optužuju za nelojalnost jer sam iskoristila prilike, kao što želim da ih vaša djeca i mladi iskoriste. Ali uvijek sam se vraćala u Hrvatsku. Počela sam lijepeći plakate u HDZ-u. Nikada nisam odustala. Ako želiš mijenjati svijet oko sebe, ne okreći leđa onima koji su ti pružili potporu. Svojim saradnicima uvijek kažem – svi možete pogriješiti i sve ću vam oprostiti, ali nelojalnost nikada neću”, dodala je.

A da je ona “potkapacitirana” za obavljanje funkcije predsjednice države, izjavio je prije nekoliko dana historičar iz Splita Dragan Markovina.

Možda vam se svidi

Leave A Reply