Kobno preticanje: Mladić izgubio život (Video)

U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila večeras na lokalnom putu Brčko-Maoča u naselju Gornji Rahić, u kojoj su učestvovali putničko i teretno motorno vozilo, jedno lice je smrtno stradalo dok je drugo zadobilo lakše tjelesne povrede, potvrdio je na licu mjesta portparol Policije distrikta Halid Emkić, prenio je BN.

„U ovoj saobraćajnoj nezgodi putničko motorno vozilo je, krečući se iz pravca Maoče ka Brčkom, prilikom preticanja ostvarilo kontakt s teretnim motornim vozilom i sletilo s puta, prošlo kroz jedno dvorište i završilo na krovu u njivi. U vozilu su se nalazila dva muškarca: jedan je smrtno stradao, drugi je zadobio lakše tjelesne povrede”, objasnio je Emkić.

Iz smrskanog BMW-a koji je od siline udara nakon slijetanja s puta prepolovio stub uličnog osvjetljenja, uzvučena su tijela nastradalog i povrijeđenog i prevezena u brčanski Zdravstveni centar, a uviđaj je uz prisustvo dežurnog tužioca obavila Policija distrikta.

Nezvanično, lakše je povrijeđen 20-godišnji Elvis Džafić koji je bio na mjestu suvozača, a identitet poginulog vozača  još nije utvrđen, potvrdio je to za Oslobođenje Halid Emkić, portparol Policije distrikta Brčko.

BN navodi da su oba nastradala iz naselja Prutače na području Brčko distrikta. (Oslobodjenje.ba/ BN TV)

Možda vam se svidi

Leave A Reply