Ko je Katarina Peović, žena koja je Škorom pomela pod?

PREDSJEDNIČKA kandidatkinja Radničke fronte i Socijalističke radničke partije Katarina Peović istaknula se nastupom u sučeljavanju predsjedničkih kandidata, održanom na HTV-u, kada je u debati pomela protukandidata Miroslava Škoru.

I doista, tako je i nastupila u televizijskoj debati. “Već u nekoliko navrata odbijate odgovoriti na moje pitanje i pravite se blesavi. Ne govorite kao čovjek kojem se nešto postavilo kao pitanje, nego nam se kao lutak tu predstavljate kao predstavnik naroda. Vi govorite o govoru mržnje, vi koji ste danas rekli da biste pomilovali čovjeka koji je osuđen za ubojstvo 43 civila, koji je osuđen zbog zločina. Vi govorite o govoru mržnje ovdje?! Znači, ili počnite odgovarati na pitanja ili se nemojte kandidirati na izborima”, skresala je Škori ravno u lice pred kompletnim televizijskim gledateljstvom.”Danas čistačice dobivaju posao preko veze”

Kako Katarina Peović komentira problem korupcije?

Na Filozofskom fakultetu završila je komparativnu književnost i kroatistiku, a bavila se i glazbom. Prema biografiji objavljenoj na stranicama Radničke fronte, od 2005. godine predaje na Odsjeku za kulturalne studije Filozofskoga fakulteta u Rijeci.

Kako joj izgleda svakodnevni život?

“Dijete ide u školu, pijemo kavu, sjednemo za kompjuter i onda krene radni dan”, ispričala je u videu za Index.

“Škola za život je zakomplicirala živote mnogima”Podijelila je s nama svoje iskustvo roditelja: “Nisam toliko stroga mama koliko je škola kaotična. Ta Škola za život je stvarno zakomplicirala živote mnogima, roditeljima i djeci. Djeca su najprilagodljivija, ona se ništa ne bune, više mi roditelji imamo problema s tim što se od njih traži.”

U djetinjstvu je, otkrila nam je, bila dosta tiha i povučena. “Svirala sam gitaru, išla u muzičku školu, išla na zbor, čak sam igrala košarku što je jako smiješno za moju visinu. U principu smo živjeli skromno. U tom trenutku, kad sam ja odrastala, djeca su još imala dosta mogućnosti koje su bile vezane uz školu i koje su bile besplatne”, kazala je.

Katarina Peović svirala je gitaru početkom 90-ih u ženskom rock i heavy metal bandu Maxmett koji je objavio album “Mačke vole grebati”.

Možda vam se svidi

Leave A Reply