20 C
Kakanj
Petak, 26 Februara, 2021

Ko je beogradska glumica koja je prijavila učitelja Miroslava Aleksića: Rođena u bogatoj i uglednoj porodici


Sinoć je glumica na svom Instagramu objavila naslovnu stranu Blica u kojemu je objavljeno da je s još nekoliko maloljetnih djevojaka prijavila policiji Miroslava Aleksića zbog si**vanja.

Aleksić, inače ugledni beogradski učitelj glume, kroz čiju su školu prošle hiljade djevojčica i dječaka, sinoć je uhapšem, a sutra će biti saslušan.

Milena Radulović na Instagramu je napisala: “Poslije teške unutrašnje borbe, neke hrabre djevojke i ja riješile smo da stanemo na put mračnom krugu zlostavljanja. Nećemo odustati“, a u Blicu je kazala da ju je Aleksić si**vao kada je imala 17 godina te da se to dogodilo nekoliko puta. Njezina ispovijest izazvala je haos na društvenim mrežama gdje djevojke i žene iz svih dijelova Juge sada iznose svoje ispovijesti o uznemiravanju, a Aleksića su prijavile još dvije djevojke koje su pohađale njegovu školu.

Ko je Milena Radulović?

Milena Radulović rođena je 1995. godine u uglednoj i imućnoj porodici. U šestom razredu upisali su je u školu koju je vodio Miroslav Aleksić i u kojoj je, kako tvrdi, doživjela se**ualno zlostavljanje.

2017. godine diplomirala je na Fakultetu dramskih umjetnosti u Beogradu kao najbolja studentica, a odmah potom dobila je ulogu u televizijskoj seriji Jedne ljetnje noći gdje je tumačila lik Lole Gavrilović.

Odmah zatim dobila je i ulogu princeze Hlif Zi Ho u dječjem serijalu Svemirska princeza u produkciji RTS-a. Po završetku studija uslijedile su uloge u filmu Patuljci sa naslovnih strana te u serijama Besa, Pet i Državni službenik. Početkom 2019. godine debitirala je glavnom ženskom ulogom, bolničarke Jasne u filmu rusko-srpske produkcije Balkanska međa.

Posljednjih godina gradi karijeru u Rusiji, piše “Index“.

- MARKETING -

NAJNOVIJE

- MARKETING -

POVEZANO