Knjiga dana: U vihoru sjećanja

Preporučujemo vam da provedete dan uz ovu izvrsnu knjigu, koju je napisala Hulija Navaro.

Strastvena avantura ispričana kroz nezaboravne likove čiji životi grade čudesan portret istorije burnih godina XX vijeka.

Remek-djelo o sudbini veličanstvene žene koja je željela da živi slobodno ili da ne živi uopšte.

Igrom sudbine, novinar Giljermo dobija jedinstvenu priliku da oživi priču svog dalekog pretka, donja Amelije Garajoa. Polako kreće njenim stopama, ulazi u trag osobama koje su je poznavale i rekonstruiše njen život iz temelja. Zarobljena strašću, Amelija je postala misterija onog dana kada je napustila muža i dijete, u potrazi za srećnijim životom. Kao veliki revolucionar i pripadnica visokog društva, supruga i ljubavnica, špijun i ubica, probijala se kroz život u skladu sa svojim principima, suočavajući se sa svakim izazovom. Ostavljajući iza sebe mnogo patnje, prolivenih suza i strastvenih ljubavi, postala je zatočenik i žrtva sopstvenih ideala.

Izblijedjele, otrgnute strane jednog čudesnog života biće ponovo ispisane, ispunjene bojama i zvukovima najljepših svjetskih gradova, od Madrida, Barselone, Pariza, Buenos Ajresa, Meksika, Moskve, Londona, Berlina i Varšave, sa kratkim predahom u Kairu, Lisabonu i Njujorku.

Ovu knjigu možete naći u svim knjižarama “Narodna knjiga“, po cijeni od 7,60 eura.

bddc0118ac32e10fc56b516001b2c305

(vulkani)

Možda vam se svidi

Comments are closed.