Kćerkom htjela da vrati dug: Dala mu djevojčicu (17), ali ona se usprotivila

Anica B. (40) iz Niša (Srbija) uhapšena je zbog sumnje da je počinila krivično djelo trgovina ljudima jer je svoju maloljetnu kćerku I. B. (17) podvodila Branislavu M. (53) iz Pirota ne bi li tako namirila svoja novčana dugovanja.

Policija je juče uhapsila i Branislava M. zbog sumnje da se takođe bavio trgovinom ljudima i zadržala ga do 48 časova.

Nakon razvoda Anica se viđala sa Branislavom u više navrata i pozajmljivala pare od njega. Kada je on zatražio da joj vrati novac, budući da nije imala, rekla mu je da će mu dati svoju kćerku, da sa njom ima intimne odnose, kako bi se razdužili. Navodno mu je rekla i da je sve dogovoreno s djevojčicom. Susret je dogovoren u septembru, Bratislav je pokupio kćerku kolima i krenuli su u pravcu Niške Banje, ali se djevojčica usprotivila. On je pokušao na silu da je obljubi, ali nije uspio. Nakon toga joj je prijetio i slao prijeteće poruke, pa je pobjegla kod oca koji je i alarmirao policiju – kaže izvor.

Istovremeno je za Branislavom raspisana potraga, budući da trenutno nije bio dostupan organima gonjenja.

On je juče prilikom rutinske kontrole policije i legitimisanja identifikovan i uhapšen. Određeno mu je zadržavanje do 48 sati u niškoj policiji, poslije čega će biti sproveden u Više tužilaštvo na saslušanje, piše “Blic“.

Možda vam se svidi

avatar