KB Zenica: CT aparat ponovo u funkciji

Cijenjeni korisnici zdravstvenih usluga naše ustanove, informišemo vas da je u ponedjeljak, 11.4.2016. godine otklonjen kvar nastao iznenadnim prekidom napajanja struje i CT aparat je stavljen u punu funkciju u 13.30 sati istog dana.
Nakon donošenja odluke UO KBZ-a o davanju saglasnosti za sklapanje Sporazuma o izmirenju dospjelih potraživanja sa „SIEMENS MEDICINA“ d.o.o. Sarajevo i Sporazuma o izmirenju uzajamnih obaveza između JU Kantonalna bolnica Zenica i SIEMENS-a, a po prethodno usvojenoj odluci Vlade Ze-do kantona o odobravanju sredstava za refundaciju troškova finansiranja nabavke opreme i održavanja opreme u JU Kantonalna bolnica Zenica serviseri SIEMENS-a su pristupili otklanjanju kvara.

JU Kantonalna bolnica Zenica

Možda vam se svidi

<b>NAPOMENA:</b>Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Kakanj-x.com. Portal Kakanj-x.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Kakanj-x.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

avatar