Kako su kakanjski i sarajevski načelnik privukli pažnju Kakanjaca !?

U okviru svojih planskih aktivnosti, Asocijacija mladih SDA Kakanj u ponedjeljak 21.01.2019. u velikoj Sali SDA organizovala je tribinu „Mladi i uspješni političari kao bitni faktori razvoja društva“ na kojoj su uvodničari i gosti tribine bili gospoda Aldin Šljivo v.d. načelnika općine Kakanj i Semir Efendić načelnik općine Novi grad.

Gospoda Šljivo i Afendić su na tribini govorili o svojim počecima, kako u profesionalnim poslovima tako i u bavljenju politikom. Nastojali su približiti prisutnima da je svaki početak težak i da za svaki uspjeh treba dosta odricanja i rada.

Sala u kojoj se održavala tribina bila je mala da primi sve zainteresirane, pa je ogroman broj posjetilaca ostao van sale.

Na tribini su pored kakanjaca svoje prisustvo uzeli i članovi asocijacija mladih SDA iz Novog Grada, Novog Sarajeva, Breze, Visokog, Zenice.

Poslije održane tribine za sve prisutne upriličeno je druženje uz koktel i zakusku.

AM SDA Kakanj neće stati na ovome. Već u narednim danima organizovat će druge aktivnosti o kojima će javnost biti blagovremeno informisana.

Možda vam se svidi
1 Comment
  1. Sinan says

    https://www.facebook.com/muhamed.kobilica.507/videos/2189574657959142/

    Selam, evo odličnog povoda da se na terenu radi, s malo priče a konkretnim djelom. Sliva i Hrastovac su gotovo po postala mjesto gdje se nekad živjelo, a vlast je apsolutni krivac za to. Obiđite ova sela i uvjerite se vi koji ste gladni vlasti.

Leave A Reply