Kako nositi kaput koji je najveći trend i ove zime

Oni koji su oduševljeni ovim komadom odjeće ističu kako je “teddy bear” kaput veoma praktičan, prvenstveno jer je veoma topao, a onda i lako uklopiv sa drugom odjećom, a potom i efektan

Ipak, street style zvijezde i poznate ličnosti od njega ne odustaju i čini se da svake sezone nabave barem po jedan novi, nešto drugačijeg kroja, teksture ili boje.Oni koji su oduševljeni ovim komadom odjeće ističu kako je “teddy bear” kaput veoma praktičan, prvenstveno jer je veoma topao, a onda i lako uklopiv sa drugom odjećom, a potom i efektan.

Ove zime naročito su moderni oni u izraženim bojama, poput ljubičaste, zelene, plave, žute…

S obzirom da su pretežno u pitanju jarke boje, one odlično izgledaju u kombinaciji sa sportskim komadima, poput, primjera radi, patika.

Neutralne boje, kao i zemljani tonovi i dalje su aktuelni kao i onog trenutka kada su se pojavili. Tako se bijeli, sivi, smeđi i krem “teddy bear” kaputi najbolje kombiniraju upravo sa bojama iz ovog ranga, dajući onome ko ih nosi šik izgled.

Međutim, omiljeni ovosezonski način da odjenete ovaj trendy kaput jeste ukoliko i ostale nijanse odjeće uklopite sa njim, odnosno da čitav styling imate u istom tonu,piše Faktor

Možda vam se svidi

Leave A Reply