KAKO LUDE REAKCIJE: Obrijao se nakon 14 godina, obitelj ga jedva prepoznala

Otac dvoje djece, 44-godišnji Amit iz Izraela, pristao je za potrebe snimanja reklame, obrijati 14 godina staru bradu. Reakcije njegove obitelji bile su nevjerovatne. Jedni su ga prepoznali, drugi ne.

Amit s kćerkicom prije brijanjaFoto: Youtubescreenshot

“Djeca i supruga Limor  me nikada nisu vidjela bez brade. Pomalo se bojim njihove reakcije. Nikad nisam bio ovoliko nervozan.”, rekao je uoči brijanja Amit.  Trenutak kada je skinuo toliko voljenu bradu opisao je šokantnim. Čak se i rasplakao, kad ju je skinuo sa lica.

“Prvih pet minuta šoka, potom gorko plakanje jedno pola sata, pa u konačnici prihvaćanje”, opisao je što je osjećao dok se brijao. Krenuo je u obiteljski dućan. Tamo je susreo sestru i majku. U prvom trenu nisu ga prepoznale, ali kada jesu, bilo je jasno što žene misle o “novom” Amitu.

mama i sestra bile su oduševljene

Otac ga nije prepoznao. Mislio je kako mu je u dućan ušla još jedna mušterija. Razgovrali su o porculnskoj zdjelici, pogađajući se o cijeni. Sve do jednog trenutka.

“Prije si bio impresivan, sada si zgodan”, rekao mu je otac.

trenutak kad je otac prepoznao sinaFoto: Youtube screenshot

Međutim, najlijepše je uslijedilo na kraju. Amita je kćerka odmah prepoznala. Zagrlila je svojeg tatu koji joj se sada još više sviđao.

bradatata2
Amit sa kćerkomFoto: YouTube screenshot

Supruga je bila izvan sebe: “Sad kad te gledam, poželjela sam te prevariti – s tobom!”, nasmijala se. Gledala je u njega sa nevjericom da je to doista on.

bradazena
SuprugaFoto: Youtube screenshot

Zadovoljan reakcijama svojih najbližih, Amit je zaključio kako je to početak jednog novog poglavlja u njegovom životu. Zadovoljni su i proizvođaći britvica. Reklama je postala pravi

Možda vam se svidi

Comments are closed.