Kako izgleda kćerka Monice Bellucci

Kćerka Monice Bellucci i Vincenta Cassela nije se pojavljivala u javnosti, niti se o njoj pisalo u medijima.

15-godišnja kći Monice Bellucci i Vincenta Cassela postala je model za slavni dizajnerski dvojac Dolce & Gabbana, baš poput svoje majke koja i dandanas slovi za jednu od najljepših žena svijeta. I lijepa Monica je postala model s nepunih 16 godina, a njezina kći Deva Cassel odlučila je krenuti maminim stopama.

Iz Dolce & Gabbane objavili su video reklamu za novi miris Shine u kojem se pojavljuje 15-godišnja djevojčica, a ubrzo su uslijedile i oduševljene reakcije javnosti. Obzirom da djevojčica još uvijek nema svoj Instagram profil, mnogi su se tek sada uvjerili u njezinu ljepotu.

Ljepota koju je naslijedila od svoje majke i slava spoj su za uspjeh. Devu zasigurno čeka uspješna karijera modela, a hoće li se u budućnosti okušati i na filmu, preostaje nam tek čekati. Mnogi su ljepotu djevojčice usporedili s ljepotom njezine slavne majke, dok je neki smatraju čak i ljepšom od atraktivne Talijanke.

Monica Bellucci upoznala je francuskog glumca Vincenta Cassela 1996., na setu filma ‘The Apartment’. Par se vjenčao 1999., a potom su uslijedila i djeca. Deva se rodila 2004., mlađa kćer Léonie 2010. Par je objavio razvod u avgustu 2013.

 

Možda vam se svidi

Leave A Reply