Kako će Barsa izgledati od januara?

Biće slatkih muka za Luisa Enrikea kada steknu pravo nastupa fudbaleri kao što su Arda Turan i Aleiš Vidal.

Barselona je najbolji klub na svijetu u ovom trenutku, dokazali su to osvojivši sva tri trofeja u kojima su nastupali ove sezone, a u narednoj će ekipa biti dodatno jača imajući u vidu da je otišao Ćavi, a da su došli Aleiš Vidal i Arda Turan, ali obojica će biti u stanju da pomognu Barsi tek od 1. januara 2016. godine kada Barseloni bude bila ukinuta zabrana.

Bravo će najvjerovatnije biti prvi izbor i ove sezone u Primeri kod Luisa Enrikea, Ter Štegen će čekati svoju šansu još godinu dana kako bi dobio veću minutažu.

U zadnjoj liniji nema dileme sve do 1. januara, a nakon toga slijedi muka za Luisa Enrikea na poziciji desnog beka.

Dani Alveš je odlučio da produži ugovor sa ovim timom, pa će činiti konkurencijuAleišu Vidalu koji je došao iz Sevilje u ovom prelaznom roku na samom njegovom početku.

Ipak, mi bismo veću šansu da zaigra dali Daniju Alvešu i nakon 1. januara, za Vidalaima vremena da se dokaže u budućnosti.

Alba, Maskerano i Pike će činiti ostatak defanzivne linije sve do kraja sezone, tu nemamo dileme iako postoji odlična konkurencije za sve njih.

Luis Enrike će 80% igrati u istoj formaciji kao što je igrao prošle sezone, dakle 4-3-3.

Na sredini terena smatramo da će Serhio Buskets imati sigurno mjesto kao defanzivni vezni, dok problem nastaje kada se ekipi priključi i Arda Turan.

Rakitić, Inijesta i Buskets
su prošle sezone činili taj trio na sredini terena uz povremene izmejne sa Ćavijem, ali u narednoj sezoni očekujte i Ardu Turana u startnoj postavi Barselone.

Inijesta
je bio na udaru javnosti sve do samog kraja sezone kada je ponovo briljirao, ali je to činio kada je ekipi bilo najpotrebnije. Rakitiću je forma takođe išla uzlaznom putanjom, ubjedljivo je najbolji bio pred sam kraj prvenstva.

Veoma teško za prognozirati, videćemo šta će odlučiti Luis Enrike.

Napad se zna, o tome nećemo ni pisati.

(Sportske.net)

Možda vam se svidi

Comments are closed.