21.7 C
Kakanj
Četvrtak, 24 Juna, 2021

“Kakanjski dani”: Općinski načelnik Nermin Mandra građanima uputio poruku i riječi zahvalnosti

Nakon što je završena Kulturno-sportska manifestacija “Kakanjski dani 2014”, općinski načelnik Nermin Mandra uputio je građanima Kaknja poruku i riječi zahvalnosti.

U poruci se kaže:

Poštovani sugrađani,

proteklih pet dana trudili smo se da upriličimo brojne interesantne, atraktivne i nesvakidašnje programske sadržaje Kulturno-sportske manifestacije “Kakanjski dani 2014”. Akcenat smo stavili na kvalitet sadržaja, raznovrsnost i prilagođenost svim uzrastima i generacijama. Posebna pažnja posvećena je i estetskoj dimenziji prostora i ambijenta u kojem su se odvijali dođaji, sve sa ciljem da ne bude negativnih efekata i neprimjerenih sadržaja jer je naša želja da ova manifestacija bude ponos svih građana Kaknja i jedno od prepoznatljivih obilježja našeg grada.

Naravno, ne postoji idealan organizacijski aspekt, pa se nadamo da nam neće biti zamjereno ako su uočeni neki  organizacijski elementi kojima u budućem periodu treba poboljšanje. Zato vas molimo da nam napišete Vaše sugestije, kritike, primjedbe i prijedloge za poboljšanje, te da nam iste dostavite putem naših modaliteta dvosmjerne komunikacije sa građanima (e-mail, Facebook, dopis na poštansku adresu…).

Naša želja je da nastavimo raditi u dosluhu i kontinuiranoj dvosmjernoj komunikaciji sa građanima.

Nadamo se da vremenske neprilike zbog kojih smo bili prinuđeni mijenjati lokacije održavanja određenih progamskih sadržaja nisu narušile sveukupan dojam ovogodišnje Kulturno-sportske manifestacije “Kakanjski dani 2014”.

Vjerujemo da ćemo sljedeće godine imati još bolje, kvalitetnije, atraktivnije i interesantnije sadržaje.

Najvažniji aspekt i najljepši ukras ovogodišnje manifestacije bili ste upravo vi, cijenjeni sugrađani, jer ste svojim prisustvom, te učešćem u sadržajima, ovu manifestaciju učinili lijepom i nesvakidašnjom.

Hvala vam na tome.

Za pomoć u organizaciji zahvaljujemo nevladinim organizacijama, udruženjima, sportskim klubovima, javnim preduzećima i ustanovama, policiji, vatrogascima, ekipama za pružanje hitne medicinske pomoći Doma zdravlja Kakanj i drugim subjektima.

Posebno raduje činjenica da su svi događaji protekli u najboljem redu, bez slučajeva narušavanja javnog reda i mira i bilo kakvog incidenta.

Općinski načelnik

Nermin Mandra

Pratite Kakanj-X.com putem aplikacije za Android i društvenih mreža FacebookTwitter i Instagram

- MARKETING -

NAJNOVIJE

- MARKETING -

POVEZANO