“Kakanjski dani 2018”: „Street Workout – Fitness&Fun“, prijave za takmičenje do 28. jula

0

U okviru Kulturno-sportske manifestacije “Kakanjski dani 2018” bit će upriličen i sadržaj pod nazivom „Street Workout – Fitness&Fun“. Ovaj atraktivni sadržan će biti upriličen 29. jula 2018. godine u Parku prijateljstva s početkom u 18.00 sati.

Kroz ovaj projekat planirano je druženje sa bodybilderima i fitness modelima (Mirnes Husanović-aktuelni prvak BiH, Edvin Smaka-fitness model, Belmir Berberović-evropski prvak u atletik fitnesu, peterostruki prvih BiH, kao i njihovim gostima) koji će  kroz kratka predavanja i poziranja približiti i objasniti kakanjskoj publici svrhu treninga-odmora-ishrane kao zlatnog trokuta u postizanju perfektne forme tijela.

- TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA -

U okviru ovog sadržaja bit će upriličeno i takmičenje u tri discipline i to: vratilo, razboj i sklekovi.

Prijave se vrše putem broja telefona s brojem 061/458-603 ili putem e-maila: juksckakanj@ksckakanj.ba.

Broj prijava je ograničen, a rok za prijave je 28.7.2018.godine.

Projekat uključuje i dosta adrenalinske muzike uz DJ-a i Red-bull kao jednog od sponzora ovakvih manifestacija. Sve učesnike i pobjednike u ovim disciplinama očekuju novčane nagrade, diplome kao i nagrade ELITNUTRITIONIT-a.

Pozivamo vas da dođete u Park prijateljstva u što većem broju kako biste uživali u ovom nesvakidašnjem programu.

Ljubitelje fitnesa obavještavamo da će u okviru Kulturno-sportske manifestacije “Kakanjski dani 2018” biti organiziran i jutarnji trening – fitnes na otvorenom sa profesionalnom fitnes trenericom.