Kakanjska Mladost neriješeno protiv Viteza

Fudbaleri Viteza su danas u Zenici, na Kamberovića polju odigrali prijateljski meč sa ekipom Mladosti u kojoj nije bilo pobjednika.

Iako je utakmica bila otvorena sa dosta šansi sa obje strane, na kraju nije bilo golova, tako da je rezultatom 0:0 završen susret Viteza i Mladosti iz Doboja kod Kaknja.

Konačan rezultat je bio 0:0, a Mladost je bila dosta bolji rival u otvaranju utakmice, te je imala dosta prilika koje nisu uspjeli realizovati preko bivših igrača Viteza, Dilavera i Isakovića.

Mladost će svoju narednu utakmicu odigrati protiv Čelika u utorak u Zenici, dok če se Vitez u svome gradu nastaviti pripremati za nastavak Premijer lige.

Mladost:Elbis Šabić,Ajdin Celebić,Adnan Hrelja,Faruk Gačan,Adnan Karzić,Ibrahim Hrvat,Almir Hasanović,Armin Alagić,Samir Kapo,Amar Prutina,Dženis Huseinspahić,Aldin Šišić,Mirza Musić,Mersudin Čišija,Amer Durmić,Emir Bajramović,Aladin Isaković,Edib Sikira

Vitez:Škorić, Livaja, Pezo, Alić, Hrkač, Kapetan, Vidović, Livančić, Pinjuh, Šantić Dragan Jurčević,Neven Vujica, Juro Pejić, Matej Frljić, Jasmin Smriko, Kristijan Ivešić..

Kakanj-x

 

Možda vam se svidi

Comments are closed.