Kakanj-X i ITAcademy vas nagrađuju besplatnim online kursevima !

Obavještavamo​​ Vas​​ da​​ smo​​ u​​ saradnji​​ sa​​ ITAcademyza​​ naše​​ čitaoce​​ obezbijedili besplatne​​ online​​ kurseve​​ za​​ usavršavanje​​ profesionalnih​​ vještina.
Cilj​​ nam​​ je​​ da​​ onima​​ koji​​ žele​​ da​​ se​​ usavršavaju​​ i​​ napreduju​​ omogućimo​​ da​​ postanu konkurentniji​​ na​​ tržištu​​ i​​ da​​ svoje​​ akademsko​​ znanje​​ prošire​​ praktičnim​​ vještinama koje​​ su​​ danas​​ neophodne​​ za​​ rad.
U​​ ponudi​​ su​​ sljedeći​​ besplatni​​ online​​ kursevi:
● Word
● Excel
● PowerPoint
● Photoshop
● Engleski
​​ jezik​​ (nivo​​ prilagođen​​ predznanju​​ polaznika)

Ukoliko želite da dobijete neki od navedenih kurseva potrebno je da pošaljete mail sa subjectom: Besplatni online kursevi i Vaše ime i prezime na adresu info@kakanj-x.com i prvih petoro koji se prijave dobiće pravo da potpuno besplatno pohađaju kurs koji odaberu.
Ukoliko budete bili jedan od dobitnika, naša redakcija će Vam poslati na mail poklon kod sa kojim ostvarujete pravo na besplatan online kurs.

Nakon što dobijeni kod unesete na strani prijave dobićete na mail sva potrebna uputstva za pohađanje izabranog​​ online​​ kursa.

Pozivamo Vas da se aktivno uključite u razvoj svojih profesionalnih vještina kako biste​​ lakše​​ došli​​ do​​ dobro​​ plaćenog​​ posla.


Dodatne informacije o kursevima:
Kursevi se sastoje iz sljedećih lekcija:
Word –  9 modula / 24 lekcije
PowerPoint – 6 modula / 17 lekcija
Excel – 7 modula / 15 lekcija
Photoshop – 9 modula / 29 lekcija
Engleski jezik – nakon testiranja nivoa znanja utvrđuje se nivo koji će dobitnik kursa polagati i on se također sastoji iz određenog broja modula i lekcija.
Učesnici mogu u bilo koje doba dana da pristupe kursu i da rade lekcije jer je sve online a broj sati obuke zavisi od njihove dinamike rada, neko može sve da završi za dva dana  a neko može svaki dan da radi po neku lekciju, kako se ko organizuje.
Pristup kursevima važi 180 dana. Ne dobija se sertifikat po završetku kursa.
Možda vam se svidi

Leave A Reply