Kakanj: U naselju Ivnica ukradene dvije ovce

Na području Zeničko-dobojskog kantona javni red i mir je narušen u četiri slučaja, kojom prilikom je jedno lice zadobilo lake tjelesne povrede. U navedenim slučajevima intervenisali su policijski službenici i protiv počinilaca preduzeli zakonom predviđene mjere i radnje.

Evidentirana su dva krivična djela koja su izvršena na području Policijske uprave II u Visokom i Policijske uprave III u Zavidovićima.

Kakanj: U toku noći 11/12.02.2017. godine, u mjestu Ivnica, izvršena je teška krađa u štalu, vlasništvo M.D., iz koje su tom prilikom otuđene dvije ovce. Izvršen je uviđaj od strane istražitelja Policijske stanice Kakanj.

Maglaj: Dana 11.02.2017. godine, u 22,30 sati, u mjestu Gornja Liješnica, policijski službenici su prilikom legitimisanja i pregleda lica S.E. iz Žepča, kod istog pronašli pvc foliju sa sadržajem bijelog praha, bruto težine 0,60 grama, koji asocira na opojnu drogu. Izvršen je uviđaj od strane istražitelja Policijske stanice Maglaj, dok je navedeno lice lišeno slobode i zadržano u službenim prostorijama, gdje je nad istim zavedena kriminalistička obrada.

Na području Zeničko-dobojskog kantona dogodile su se tri saobraćajne nezgode, kojom prilikom je pričinjena materijalna šteta na vozilima, dok povrijeđenih lica nije bilo.

Možda vam se svidi

avatar