Kakanj: U mjestu Zgošća dogodila se saobraćajna nesreća, biciklista zadobio teže tjelesne povrede

Na području Kantona javni red i mir je narušen u dva slučaja, kojom prilikom je jedno lice zadobilo teže tjelesne povrede. U navedenim slučajevima su intervenisali policijski službenici i protiv počinilaca preduzeli zakonom predviđene mjere i radnje.

KRIMINALITET

Zenica

Dana 29.05.2017. godine, u noćnim satima, u ulici Bistua Nuova bb, izvršena je teška krađa putničkog motornog vozila marke “BMW”, registarskih oznaka BE 848686, vlasništvo lica T.R. iz Berna. Izvršen je uviđaj od strane službenika Odsjeka kriminalističke policije Policijske uprave I.

Kakanj

U periodu od 27. do 29.05.2017. godine, u ulici Melente Bošnjaka, na lokalitetu gradskog groblja, izvršena je teška krađa u kontejner. Tom prilikom od strane nepoznatog lica je otuđena električna kosilica i dvije lopate. Izvršen je uviđaj od strane istražitelja Policijske stanice Kakanj.

SAOBRAĆAJ

Kakanj

Dana 29.05.2017. godine, u 12,55 sati, na lokalnom putu u mjestu Zgošća, dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj su učestvovali putničko motorno vozilo marke “Fiat”, registarskih oznaka K84-A-467, kojim je upravljao K.H. iz Kaknja i biciklista, rođen 2008. godine, iz Kaknja. U ovoj nezgodi, navedeni biciklista je zadobio teže tjelesne povrede. Izvršen je uviđaj od strane istražitelja Policijske stanice Kakanj.

Na području Kantona dogodilo se još devet saobraćajnih nezgoda, u kojim je jedno lice lakše povrijeđeno, dok je na vozilima pričinjena materijalna šteta. (MUP ZDK)

Možda vam se svidi

Leave A Reply