Kakanj: U mjestu Dumanac, izvršena teška krađa u garažu vlasništvo H.D.

Na području Kantona javni red i mir je narušen u sedam slučajeva, kojom prilikom nije bilo povrijeđenih lica. U navedenim slučajevima intervenisali su policijski službenici i protiv počinilaca preduzeli zakonom predviđene mjere i radnje.

KRIMINALITET

Zenica

U toku noći 12/13.04.2017. godine, u ulici Begagića put, izvršena je teška krađa u stan vlasništvo D.F., iz kojeg je tom prilikom otuđena neutvrđena količina zlatnog nakita. Izvršen je uviđaj od strane uviđajne ekipe Policijske uprave I.

Kakanj

U toku noći 12/13.04.2017. godine, u mjestu Dumanac, izvršena je teška krađa u garažu vlasništvo H.D., iz koje je tom prilikom otuđena pumpa za vodu, određena količina električnog i drugog alata, ručna kolica i drugi predmeti. Izvršen je uviđaj od strane istražitelja Policijske stanice Kakanj.

Tešanj

U toku noći 12/13.04.2017. godine, u mjestu Lepenica, izvršena je teška krađa u objekat u izgradnji vlasništvo lica M.R., iz Tešnja, kojom prilikom je otuđena određena količina građevinskog materijala i opreme, te je pričinjena materijalna šteta na objektu. Izvršen je uviđaj od strane istražitelja Policijske stanice Tešanj.

SAOBRAĆAJ

Na području Kantona dogodilo se deset saobraćajnih nezgoda, u kojim su dva lica zadobila lakše tjelesne povrede, dok je na vozilima pričinjena materijalna šteta.

Možda vam se svidi

Leave A Reply