Kakanj: Saobraćajna nezgoda u mjestu Papratnica, vozač motocikla zadobio teške tjelesne povrede

Na području Kantona javni red i mir je narušen u 6 slučajeva, kojom prilikom je jedno lice zadobilo lakše tjelesne povrede. U navedenim slučajevima intervenisali su policijski službenici i protiv počinilaca preduzeli zakonom predviđene mjere i radnje.

KRIMINALITET

Zenica

U toku noći 09/10.05.2017. godine, u ulici Vrandučka, izvršena je teška krađa u podrum kuće vlasništvo lica S.S. iz Zenice. Tom prilikom su otuđena dva bicikla, električni aparat za varenje, te električna bušilica i brusilica. Izvršen je uviđaj od strane uviđajne ekipe Odsjeka kriminalističke policije Policijske uprave I.

Zavidovići

Dana 10.05.2017. godine, oko 12,30 sati, od strane uposlenika Željezničke stanice Zavidovići, prijavljeno je da je u ulici Ćumurana, od strane nepoznatog lica, otuđeno pet metara napojnog kabla sa pružne mreže. Izvršen je uviđaj od strane istražitelja Policijske stanice Zavidovići.

SAOBRAĆAJ

Kakanj

Dana 10.05.2017. godine, u 16,00 sati, na regionalnom putu Kakanj-Visoko, u mjestu Papratnica, dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj su učestvovali putničko motorno vozilo marke “VW Jetta”, registarskih oznaka T45-K-822, kojim je upravljao H.S. iz Kaknja i motocikl, registarskih oznaka T45-A-804, kojim je upravljao I.A. iz Sarajeva. Tom prilikom vozač motocikla I.A. je zadobio teške tjelesne povrede, dok je suvozač na motociklu, J.A. iz Sarajeva, zadobila lakše tjelesne povrede konstatovane u Kantonalnoj bolnici Zenica. Izvršen je uviđaj od strane istražitelja Policijske stanice Kakanj.

Na području Kantona dogodilo se još devet saobraćajnih nezgoda, u kojim nije bilo povrijeđenih lica, dok je na vozilima pričinjena materijalna šteta. (MUP ZDK)

Možda vam se svidi

avatar