Kakanj: Opljačkane prostorije firme "Eurobest"

Na području Zeničko-dobojskog kantona javni red i mir je narušen u četiri slučaja, naročito drskim ponašanjem i fizičkim napadom na drugog, kojom prilikom nije bilo povrijeđenih lica. U navedenim slučajevima intervenisali su policijski službenici i protiv počinilaca preduzeli zakonom predviđene mjere i radnje.

KRIMINALITET

Visoko

Dana 03.09.2014. godine, u ulici Čekrekčije, ispred trgovačke radnje „Kele“, iz teretnog motornog vozila marke „VW-Kombi“, registarskih oznaka A41-T-597, otuđena je torbica u vlasništvu K.A. iz Zenice, u kojoj se nalazila određena količina novca, te lična dokumenta i bankovne kartice. Uviđaj je izvršen od strane istražitelja Policijske stanice Visoko.

Dana 03.09.2014. godine, u ulici Kralja Tvrtka, ispred ugostiteljskog objekta „Karoca“, došlo je do nasilničkog ponašanja od strane S.A. prema Č.Š. koji je tom prilikom zadobio tjelesne povrede. Uviđaj je izvršen od strane istražitelja Policijske stanice Visoko.

Kakanj

Dana 03.09.2014. godine, u ulici Željeznička, izvršeno je krivično djelo teška krađa u prostorije firme „Eurobest“, iz kojih je otuđeno 12 bakarnih cijevi sa velikih rashladnih vitrina i 5 malih frižidera. Uviđaj je izvršen od strane istražitelja Policijske stanice Kakanj.

BEZBJEDNOST SAOBRAĆAJA

Na području Kantona dogodilo se 18 saobraćajnih nezgoda, kojom prilikom su tri lica zadobila lake tjelesne povrede, te je pričinjena materijalna šteta na vozilima.

MUP ZDK

Možda vam se svidi

Comments are closed.