Kakanj: Maskirano lice otuđilo novčanik i mobitel od lica S.E.

Na području Kantona javni red i mir je narušen u pet slučajeva, kojom prilikom je jedno lice zadobilo lakše tjelesne povrede. U navedenim slučajevima intervenisali su policijski službenici i protiv počinilaca preduzeli zakonom predviđene mjere i radnje.

Kakanj

Dana 16.04.2017. godine, u 13,35 sati, u dežurnu službu Policijske stanice Kakanj obratio se A.Z. iz Kaknja i tom prilikom prijavio da su u ulici Selima ef. Merdanovića bb, u toku noći, otuđene dvije registarske tablice registarskih oznaka K95-T-653, sa putničkog motornog vozila marke “Audi”, koje je njegovo vlasništvo i koje je bilo parkirano ispred zgrade u navedenoj ulici. Izvršen je uviđaj od strane istražitelja Policijske stanice Kakanj.

Dana 16.04.2017. godine, u 22,10 sati, u službene policijske prostorije obratio se S.S. iz Zavidovića i prijavio da je od njegove sestre, S.E. iz Kaknja, inače uposlenice sportske kladionice, u haustoru zgrade, u ulici Alije Izetbegovića, od strane maskiranog lica, uz upotrebu fizičke snage, otuđen  novčanik sa dokumentima i novcem oštećene, te jedan mobilni telefon. Izvršen je uviđaj od strane istražitelja Policijske stanice Kakanj.

Možda vam se svidi

Leave A Reply