Kakanj: Izvršene dvije teške krađe u mjestu Koprivnica

Na području Kantona javni red i mir je narušen u pet slučajeva, kojom prilikom nije bilo povrijeđenih lica. U navedenim slučajevima su intervenisali policijski službenici i protiv počinilaca preduzeli zakonom predviđene mjere i radnje.

Kakanj

U toku noći 02/03.08.2017. godine, u mjestu Koprivnica, izvršena je teška krađa u garažu vlasništvo lica H.N., iz koje je tom prilikom otuđen električni alat. Na mjestu izvršenja ove teške krađe je izvršen uviđaj od strane istražitelja Policijske stanice Kakanj.

U toku noći 02/03.08.2017. godine, u mjestu Koprivnica, izvršena je teška krađa u garažu vlasništvo lica A.I., iz koje je tom prilikom od strane nepoznatog lica otuđena motorna pila. Na mjestu izvršenja ove teške krađe je izvršen uviđaj od strane istražitelja Policijske stanice Kakanj.

Dana 03.08.2017. godine, u 16,00 sati, putem telefona u dežurnu službu Policijske stanice Kakanj se obratilo lice O.S., otpravnik vozova na željezničkoj stanici u Kaknju, i tom prilikom prijavilo da nepoznata lica skidaju i otuđuju ugalj sa željezničkih vagona. Na lice mjesta su odmah upućeni službenici policije, koji su u izvršenju krivičnog djela zatekli lice M.F., rođeno 1990. godine, iz Kaknja, koje je sa vagona skinulo devet vreća uglja. Daljnji rad na dokumentovanju izvršene krađe i procesuiranju izvršioca iste poduzimaju istražitelji Policijske stanice Kakanj.

Možda vam se svidi

Leave A Reply