Kakanj: Iz kuće, vlasništvo S.Z. otuđen laptop i određena količina prehrambenih artikala

Na području Zeničko-dobojskog kantona javni red i mir je narušen u osam slučajeva, kojom prilikom nije bilo povrijeđenih lica. U navedenim slučajevima intervenisali su policijski službenici i protiv počinilaca preduzeli zakonom predviđene mjere i radnje.

 

Zenica

Dana 13.02.2017. godine, u ulici Sarajevska, u tržnom centru „Robot”, od strane S.S. iz Zenice, izvršena je krađa odjevnih predmeta. Policijski službenici su istu lišili slobode i priveli u službene prostorije gdje su nastavljene aktivnosti na dokumentovanju navedenog krivičnog djela.

Visoko

Dana 12.02.2017. godine, u mjestu Šareni Hanovi, od strane lica G.S. iz Visokog, izvršeno je krivično djelo upućivanjem ozbiljne prijetnje licima A.Dž. i A.N., oboje iz Visokog. Policijski službenici su lice G.S. lišili slobode, nad kojim je u službenim prostorijama zavedena kriminalistička obrada.

Kakanj

U vremenskom periodu od 05.02. do 13.02.2017. godine, u ulici Almira Hasagića, izvršeno je krivično djelo teška krađa u kuću, vlasništvo S.Z. iz Kaknja. Tom prilikom, otuđen je laptop i određena količina prehrambenih artikala. Izvršen je uviđaj od strane istražitelja Policijske stanice Kakanj.

 

Možda vam se svidi

avatar