Kakanj – grad šampiona: Upriličen prijem za Ahmeda Krnjića, Nerdina Fejzovića i Amara Šahmana

Uspješni kakanjski sportisti Ahmed Krnjić i Nerdin Fejzović danas su bili gosti općinskog načelnika Nermina Mandre. Prijem za momke koji su u proteklom periodu svojim sjajnim uspjesima u Kakanj donijeli puno radosti  upriličen je u uredu načelnika. Prijemu je prisustvovao i Amar Šahman, trener Ahmeda Krnjića.

P1070156

Detalj sa prijema

Nerdin Fejzović

Nerdin Fejzović

Nerdin Fejzović je na nedavno održanom velikom takmičenju “Fight Night” koje je održano u Gračanici osvojio titulu balkanskog prvaka.

Na nedavno održanom Svjetskom prvenstvu u kickboxu za kadete i juniore koje je održano u Italiji Ahmed Krnjić je osvojio srebrenu medalju.

10354181_772504459483771_2438709127116564186_n

Ahmed Krnjić

Svojim gostima načelnik je uputio srdačnu čestitku za veliki uspjeh kojeg su postigli. Tokom prijema Fejzović i Krnjić su sa načelnikom podijelili svoje utiske sa takmičenja na kojima su nastupili, a razgovaralo se i o njihovim planovima za budući period.

P1060916

Detalj sa prijema upriličenog za Hasnu Tukić

U uredu općinskog načelnika Nermina Mandre nedavno je upriličen prijem i za Hasnu Tukić, veoma uspješnu mladu bokserku koja je već osvojila nekoliko titula na prvenstvima organiziranim u Njemačkoj, te na međunarodnim takmičenjima.

Hasna Tukić je rođena 1995. godine u Kaknju. Trenutno živi i trenira u Njemačkoj, u klubu Proboxs-Pergega Regensburg.

Možda vam se svidi

Comments are closed.