-0.6 C
Kakanj
Ponedjeljak, 25 Januara, 2021

KAFA U BILO KOJE VRIJEME: Centar za porodično uživanje

Bilo da krenete iz Kaknja ili Visokog na granici između ta dva grada nalazi se oaza za porodicu. Zasigurno mjesto koje sadrži sve što je potrebno jednoj porodici.

3D apartmani smješteni su uz regionalnu cestu u Dobrinji, svojom profinjenošću ovaj kompleks se ističe svim putnicima koji vrlo rado predah od puta upravo pronađu ovdje.

U okviru ovog kompleksa nalaze se apartmani,slastičarna, dječija igraonica ali i odlična kuhinja zbog kojeg ćete se iznova vraćati u 3D Apartmane.

Mjesto je osim za porodicu, idealno i za romantične sastanke, poslovne sastanke i konferencije. Ugodan osjećaj odlikuje miran prostor izdvojen od jezgre grada, ljubazno osoblje i luksuzno opremljen objekat.

Gosti se najviše odlučuju na organiziranje rođendanskih proslava.

3D Apartmani u ponudi imaju razne vrste kolača, torti, palačinaka, veliki izbor toplih i hladnih napitaka. U objektu se ne služe alkoholna pića.

Osim dječije igraonice u zatvorenom prostoru 3D Apartmani posjeduju i graonicu pored objekta u prirodi sa bogatim sadržajem za najmlađe goste, koji se svake godine iznova obogaćuje.

Kada govorimo o smještaju definitivno je riječ o sigurno najopremljenijem  objektu ovog tipa.  Sobe možete unajmljivati na dnevnoj bazi od četiri sata  i više. Ponuda obuhvata izbor od jednokrevetne, dvokrevetne, trokrevetne i četverokrevetne sobe.

Sobe imaju sve ono što jedna ovakva soba treba da sadrži ali i mnogo više. Ono što naši gosti najčešće traže to je WIFI internet, LCD televizor i moderno opremljena kupatila.

Objekat posjeduje obezbijeđen veliki prostor za parking . Razlika u cijeni i kvalitetu soba je ogromna. Cijene su niske, a opremljenost i luksuz ovih soba je na visokom nivou.

Kakanj i Visoko na nekin način „dijele“ ove vrhunske usluge u smislu da veliki broj gostiju iz inozemstva koji posjećuju Kakanj zbog kulturno-historijskih znamenitosti i Visoko koje posjećuju vrlo često zbog visočkih piramida, odlučuju svoju noć provesti upravo u 3D apartmanima. Ako su ovaj kvalitet prepoznali gosti iz drugih država, to dovoljno govori o kvalitetu 3D Apartmana.

Više informacija o ponudi, enterijeru prostora i novim sadržajima koji svakim danom obogaćuju ovaj kompleks posjetite Facebook ili Instagram profil.

Ukoliko želite lično informisati se o uslugama ili čak rezervisati objekat za vama važne događaje pozovite +387 61 61 12 33

- MARKETING -

NAJNOVIJE

- MARKETING -

POVEZANO